Nyt HBO Nordicissa: Terästyttö on palannut kesätauolta!

Tämäkin Arrowverse-sarja lähenee loppuaan.

25.8.2021 08:30

Gleestä pinnalle ponnistanut Melissa Benoist palaa vielä hetkeksi Terästytön rooliin, kun Supergirl käynnistää keskiviikkona viimeisen etappinsa HBO Nordicin ohjelmalistalla, päivä Amerikan ensiesityksensä jälkeen.

Sarjan kuudes ja samalla myös viimeinen kausi käynnistyi maaliskuun lopulla seitsemän jakson voimin. Nyt kesätauon päätyttyä luvassa on vielä jäljellä olevat 13 jaksoa. Nähtäväksi jää ilmestyvätkö jaksot ilman keskeytyksiä vai venyykö finaalin esittäminen mahdollisesti joulukuulle asti.

Lippulaivasarjansa päättymisestä huolimatta Kara Zor-El saattaa silti vielä joskus tehdä esiintymisiä muissa DC:n televisiouniversumin sarjoissa. Hahmo onkin nähty aiemmin jo mm. The Flash, Arrow ja The Legends of Tomorrow -kausilla.

Myös Terästytön serkku Teräsmies (Tyler Hoechlin) sai tänä vuonna oman spin-off sarjansa Superman & Lois, joten vierailu Smallvillessä ei sekään kuulosta kovin kaukaa haetulta ajatukselta. Superman & Lois on myös nyt nähtävillä kokonaisuudessaan HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Lisää luettavaa