Nyt ilmaiskatselussa: Bond-ohjaajan komediassa mies kuulee ääniä – pääosissa Will Ferrell ja Dustin Hoffman

IMDb-arvosana on 7,5.

10.7.2024 18:00

Harold Crick on yksinäinen verotarkastaja, jonka väritöntä ja yhdentekevää elämää hallitsee tarkat rutiinit. Kaikki kuitenkin muuttuu eräänä päivänä, kun hän kuulee äänen, joka kuvailee hänen tekemisiään. Tämä ääni kuuluu kirjailija Karen Eiffelille, joka tietämättään kirjoittaa tarinaa Haroldin elämästä. Karen kamppailee löytääkseen kirjalleen sopivan lopun, mutta yhden asian hän tietää varmasti: Haroldin on kuoltava.

Quantum of Solace (2008) -elokuvan ohjaajan Marc Fosterin Aidosti outoa (Stranger Than Fiction, 2006; Rakuten TV:ssä nimellä Vieraampi kuin fiktio) on lämminhenkinen ja erinomaisesti näytelty draamakomedia. Elokuvan pääosissa nähdään Will Ferrell, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal ja Dustin Hoffman. Ferrell sai roolistaan Golden Globe -ehdokkuuden.

Elokuva ei kuulu yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan, mutta nyt voit katsoa sen ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi joko 5.1 tai 2.0.

Katso Aidosti outoa täältä. Elokuvan ikäraja on K-7 (Rakuten TV:ssä on ilmoitettu K-12) ja Episodin katselussa sen kesto oli mainoksineen 131 minuuttia. Huomioi, että mainosten määrä voi vaihdella katselukerrasta riippuen.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa