Nyt ilmaiskatselussa: Daniel Craigin jyrkillä käänteillä ladattu trilleri

IMDb-arvosana 6,0.

4.3.2024 18:00

Esikoiselokuvastaan Minun elämäni (My Left Foot, 1989) Oscar-ehdokkuudella noteeratun Jim Sheridanin ohjaama Dream House (2011) on yllätyksellinen trilleri uuden kodin hankkineesta onnellisesta perheestä. Muuton jälkeen ihana arki kuitenkin järkkyy, kun he saavat kuulla viisi vuotta aiemmin samassa talossa asuneen perheen murhatapauksesta. Samalla he huomaavat olevansa piinaavan tarkkailun alla.

Tämän enempää ei juonesta kannata paljastaa. Varoituksen sana myös elokuvan YouTubessa nähtävästä trailerista: sitä ei kannata katsella laisinkaan, sillä se käytännössä spoilaa koko elokuvan.

Dream Housen pääosissa loistaa Daniel Craig, Rachel Weisz ja Naomi Watts. Craig ja Weisz tulivat niin hyvin toimeen alkuvuonna 2010 tehtyjen kuvauksien aikana, että he alkoivat seurustelemaan. Avioon he astuivat kesällä 2011.

Tämä erinomaisilla näyttelijäsuorituksilla herkutteleva elokuva on vältellyt parhaansa mukaan kuukausimaksullisia suoratoistopalveluja. Nyt se on kuitenkin katsottavissa Rakuten TV:stä täysin ilmaiseksi. Suomeksi tekstitetyssä leffassa on sekä 5.1 surround- että 2.0 stereo -ääniraidat; valitse tekstitys ja laitteistosi mukainen ääni heti elokuvan käynnistyttyä.

Puolitoistatuntisen trillerin pariin pääset täältä.

Lisää luettavaa