Nyt ilmaiskatselussa: Entinen CIA-agentti joutuu tyttärensä kanssa hengästyttävän ajojahdin kohteeksi

Liam Neeson -elokuva ilman Liam Neesonia.

27.3.2024 18:30

Rammsteinin, Evanescencen ja The Rasmuksen musiikkivideoita ohjanneen Philipp Stölzlin Belgiaan sijoittuva Erased (The Expatriate, 2012, IMDb 6,0) kertoo entisestä CIA-agentista Ben Loganista, jonka elämä saa oudon käänteen. Eräänä päivänä töihin saavuttuaan löytää hän toimiston täysin tyhjänä – aivan kuin koko työpaikkaa ei olisi koskaan ollutkaan. Seuraavaksi katoaa hänen sähköpostit ja pankkitilit.

Ben ymmärtää, että nyt on jostain isommasta kyse. Eikä aikaakaan kun hän on 15-vuotiaan tyttärensä Amyn kanssa palkkatappajien tulilinjalla. Alkaa väkivaltainen ajojahti.

Erased (joka tunnetaan Suomessa myös nimellä The Expatriate) on kuin Liam Neesonille käsikirjoitettu takaa-ajotrilleri. Neesonin sijaan pääroolissa nähdään yhtä lailla pätevä Aaron Eckhart, jonka komeaan uraan mahtuu muun muassa Yön ritari (2008) ja Sully – uroteko Hudson-joella (2016). Amya näyttelee erinomainen Liana Liberato ja mukana menossa on Bond-leffassa Quantum of Solace (2008) nähty Olga Kurylenko.

Erased-toimintajännäriä ei kuukausimaksullisissa suoratoistopalveluissa näe, mutta Rakuten TV tarjoaa sen täysin ilmaiseksi. Elokuva on tekstitetty suomeksi.

Hengästyttävää takaa-ajoa pääset seuraamaan täältä.

Lisää luettavaa