Nyt ilmaiskatselussa K-18-kauhua: Synkällä maatilalla kasvaneen naisen järkyttävä matka pimeyteen

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 78.

26.6.2024 21:01

Francisca asuu vanhempiensa kanssa syrjäisellä maatilalla. Hänen äitinsä, entinen kirurgi, opettaa hänelle anatomian salaisuuksia ja kuoleman hyväksymistä. Eräänä päivänä taloon saapuu yllätysvieras, joka mullistaa nuoren tytön elämän. Francisca traumatisoituu ja yrittää takertua jatkuvasti etäisempään isäänsä pysyäkseen järjissään. Yksinäisyys ja menneisyyden haavat riivaavat häntä vuosikausia. Lopulta kaipuu ihmisten yhteyteen ajaa Franciscan pimeälle ja vaaralliselle polulle.

The Eyes of My Mother (2016) on erittäin synkkä ja ahdistava kauhudraama. Se herätti suurta huomiota eri festivaaleilla persoonallisen kerronnan ja upean mustavalkokuvauksen ansiosta. Elokuva voitti viisi Fantastic Cinema Festival -palkintoa: paras elokuva, ohjaus, sovitettu käsikirjoitus, kuvaus ja leikkaus.

Elokuvan ohjasi ja käsikirjoitti Nicolas Pesce, ja sen pääosassa loistaa Kika Magalhães.

Tätä elokuvaa ei kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista näe, mutta nyt voit katsoa sen Rakuten TV:stä ilmaiseksi. Suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi joko 5.1 tai 2.0.

Katso The Eyes of My Mother täältä. Elokuvan ikäraja on K-18 (Rakuten TV:ssä lukee virheellisesti K-16) ja kestoa sille kertyi Episodin katselussa 90 minuuttia. Huomioithan, että mainosten määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa