Nyt ilmaiskatselussa: Kaksinkertainen Oscar-voittaja joutuu suomalaisohjaajan elokuvassa vaarallisen pakkomielteen kohteeksi

IMDb-arvosana on 5,3.

23.3.2024 18:00

Vastikään eronnut tohtori Juliet Devereau etsii uutta elämää muuttamalla Brooklyniin, New Yorkiin. Hän löytää itselleen ihastuttavan, mutta edullisen asunnon, jonka vuokraisäntä on kerrassaan hurmaava.

Pian alkaa kuitenkin tapahtumaan outoja. Juliet tuntee olonsa rauhattomaksi, eikä syyttä: hän on itse asiassa tuntemattoman henkilön pakkomielteen kohteena.

Boys Don’t Cry (2000) ja Million Dollar Baby (2005) -elokuvista parhaan naispääosa-Oscarin saanut Hilary Swank tähdittää suomalaisohjaaja Antti J. Jokisen tiivistunnelmaista elokuvaa. The Resident (2011) -trillerin muissa rooleissa nähdään The Walking Dead -televisiosarjasta useita palkintoja napannut Jeffrey Dean Morgan ja vuonna 2009 ritariksi lyöty Christopher Lee.

Tätä jännäriä ei kuukausimaksullisissa suoratoistopalveluissa näe, mutta sen sijaan voit katsoa sen nyt täysin ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Puolitoistatuntinen elokuva on tekstitetty suomeksi ja ääniraitavaihtoehtoina on sekä 5.1 että 2.0; tee valinnat heti elokuvan alettua.

Katso The Resident täältä.

Lisää luettavaa