Nyt ilmaiskatselussa: Provosoiva koomikko ja Jackass-tähti sekoilevat rinteessä – urheilukomedian pohjanoteeraus?

IMDb-arvosana on 3,9.

15.6.2024 18:00

Parhaat vuotensa ohittaneet lumilautailijakaverukset yrittävät hyötyä lajin suuresta suosiosta perustamalla lumilautailukoulun. Haaveenaan palata maineen ja kunnian huipulle he ilmoittavat oppilaansa lumilautailukisoihin. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan: joukkuetta uhkaa hylkääminen ja koko lumilautailukoulun sulkeminen. Sankareidemme on päätettävä, ovatko he valmiita taisteluun vai nöyrtyvätkö he muiden edessä.

Lumirinteisiin sijoittuvien komedioiden parissa työskennelleen David Mitchellin ohjaama Shred (2008) ei juonellaan loista. Sen pääosissa nähdään kanadalainen koomikko Tom Green ja Jackass-tiimiin kuuluva Dave England.

Shred on urheilukomedia, jossa Green ja England yhdistivät heille luontevat lumilautailun ja hulluttelun elementit. Valitettavasti lopputulosta ei voi kehua. Elokuvan saama Rotten Tomatoes Audience Score -prosentti on 17.

Elokuva ei tällä hetkellä sisälly yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan. Nyt voit kuitenkin tarkistaa ilmaiseksi Rakuten TV:stä, onko se kaikkien aikojen huonoin urheilukomedia. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Shredin pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 114 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva on julkaistu Suomessa dvd:llä.

Ja mikäli kalkkunamittarisi ei täyttynyt, on leffan jatko-osa Shred 2: Revenge of the Boarding School Dropouts (2009; IMDb 3,2) yhtä lailla ilmaiskatselussa. Näet sen täältä. Sen Rotten Tomatoes Audience Score -prosentti on 7.

Lisää luettavaa