Nyt ilmaiskatselussa: Kovaotteisen sijaisopettajan paluu – ysärileffan jatko-osa saapui K-18-ikärajan kera

IMDB-arvosana on 5,1.

17.5.2024 20:30

Mainio ysärileffa Kostoisku (The Substitute, 1996) sai jatkoa vuonna 1998.

Kostoisku 2 (The Substitute 2: School’s Out) on itsenäinen jatko-osa, joka toistaa ensimmäisen elokuvan kaavan. Tällä kertaa Brooklyniläisen High Schoolin pidetty opettaja surmataan autovarkauden yhteydessä, ja hänen vieraantunut veljensä saapuu hautajaisiin. Tämä entinen Vihreiden barettien sotilas ryhtyy uudeksi sijaisopettajaksi tutkiakseen veljensä murhaa. Pahat pojat, varokaa!

Elokuvan piti olla alun perin suora jatko-osa, mutta ensimmäisen osan päätähti Tom Berenger kieltäytyi kunniasta. Suunniteltu elokuvateatteriensi-ilta peruttiin, ja elokuva päätyi lopulta kaapelikanaville.

Kostoisku 2 jäi Steven Pearlin viimeiseksi ohjaustyöksi, hänen jatkaessa siitä eteenpäin tuottajana. Elokuvan pääosissa nähdään Treat Williams, BD Wong, Angel David ja Michael Michele.

Nyt voit katsoa tämän jatko-osan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys. Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Prime Videon valikoimaan.

Katso elokuva täältä. Ilmestymisvuonnaan elokuvalle lätkäistiin Suomessa K-18 -ikäraja, eikä sitä ole sen jälkeen tarkastettu uudelleen nykylain mukaisesti – ikäraja on siis edelleen voimassa. Episodin katselussa leffan parissa kului mainoksien kera 108 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri. Mikäli ensimmäinen osa ei ole vielä tuttu, se on myös tällä hetkellä ilmaiskatselussa. Voit katsoa sen täältä.

PS: Kostoisku-elokuvasarja jatkui vielä kahdella jatko-osalla vuosina 1999 ja 2001. Ne eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä ilmaiskatselussa.

Lisää luettavaa