Nyt ilmaiskatselussa: Transformers-näyttelijä ja Bond-pahis tuottavat synkässä elokuvassa erittäin häiriintynyttä tosi-tv-ohjelmaa

IMDb-arvosana on 5,6.

20.6.2024 18:00

Suorassa lähetyksessä itsemurhaan päättyneen Married to a Millionaire -televisio-ohjelman finaalijakson jälkeen juontajana toiminut Adam Rogers joutuu punnitsemaan moraaliaan. Hänelle tarjoutuu mahdollisuus ryhtyä uuden, itsemurhien ympärille rakentuvan ohjelman juontajaksi, jossa osallistujat päättävät päivänsä ansaitakseen rahaa haluamalleen henkilölle tai taholle.

This is Your Death (2017; tunnetaan myös nimillä The Death Show ja The Show) on elokuva, jossa tosi-tv-ohjelma rikkoo kaikki rajat. Useista Transformers-elokuvista tuttu Josh Duhamel, elokuvan ohjannut Giancarlo Esposito, ja 007 ja kultainen silmä -James Bond -seikkailussa pahista näytellyt Famke Janssen tähdittävät äärimmäisen ristiriitaisia tunteita katsojissa aiheuttanutta elokuvaa. Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 10, mutta sillä on myös faninsa.

This is Your Death ei tällä hetkellä sisälly yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan. Voit kuitenkin katsoa sen nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi 5.1 tai 2.0.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja sen kesto Episodin katselussa oli 122 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa