Nyt itketään naisen perään! 24-tähti Kiefer Sutherlandin countrymusavideolla ei viskiä ole liikaa

28.3.2016 22:11

Kiefer Sutherland tunnetaan parhaiten 24-sarjan Jack Bauerina, mutta on mies toki elokuvissakin näytellyt. Sutherlandilta on piakkoin ilmestymässä americanaa ja countrymusiikkia yhdistelevä albumi Down in a Hole, jolta julkaistiin ensimmäinen musiikkivideo.

”Pyörittelen aina silmiäni, kun kuulen näyttelijän tekevän levyä”, Sutherland kertoo Rolling Stonesille antamassaan haastattelussa. ”Yleensä näyttelijä tekee albumin, mutta ei lähde kiertueelle tai kuvaa musiikkivideoita, joten ei heitä voi myöskään ottaa vakavasti.”

Kieferin oma kiertue alkaa jo 14. huhtikuuta ja jatkuu aina toukokuun loppuun saakka. Tällä hetkellä Kiefer ja Jude soittelevat Kaliforniassa 250-paikkaisissa baareissa.

Sutherland rahoitti itse yhdellä otolla kuvatun Not Enough Whiskey -videon. ”Olen ollut samanlaisessa tilanteessa, jossa kaksi kolme pulloa viskiä ei riitä parantamaan tapahtunutta”, Kiefer kertoo omaan elämäänsä pohjautuvasta kappaleesta. Lauluäänestä päätellen viski on todellakin maistunut, sillä sen verran raspinen on miekkosen ääni.

Sutherland on säveltänyt levyn muusikko Jude Colen kanssa ja se sisältää useita tosipohjaisia tarinoita näyttelijän elämästä.

Katso erityisen miellyttävä video alta.

Lähde: Rolling Stone

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa