Nyt Maxissa: Valitse puolesi! Lohikäärmeiden täyteinen fantasiasarjahitti käynnisti toisen tuotantokautensa

Tätä on odotettu!

17.6.2024 10:00

Game of Thronesin menestyksekäs esiosa-spin-off House of the Dragon palaa nyt toiselle tuotantokaudelleen. Uutuuskauden ensimmäinen jakso, ”A Son for a Son” on lisätty katseltavaksi Max-suoratoistopalveluun tänään maanantaina 17. kesäkuuta.

Westerosin ilmapiiri luisuu vääjäämättömästi kohti sisällissodan syttymistä, kun valtaapitävien Targaryenit, Velaryonit ja Hightowerit ovat ilmiriidoissa keskenään ykköskauden finaalin seurauksena. Kuka tuleekaan istumaan Rautavaltaistuimella tämän tulikiven katkuisen kauden päätteeksi?

Sarjan toisella kaudella nähdään yhteensä kahdeksan jaksoa, mikä on kaksi vähemmän kuin avauskaudella. Jaksot ilmestyvät suoratoiston maailmaan kerran viikossa, aina maanantaisin. Finaalijakso ajoittuu täten ajankohtaan 5. elokuuta.

Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Tom Glynn-Carney, Eve Best ja Ewan Mitchell palaavat muiden muassa tuttuihin rooleihinsa. Sarjan showrunnerina toimii Ryan Condal ja se on jo uusittu myös virallisesti kolmannelle tuotantokaudelleen.

Episodi vieraili myös sarjan kakkoskauden Pariisin ensi-illassa – kurkista tunnelmia TikTok-tililtämme nyt ja myöhemmin myös heinäkuun printtilehdestä.

Alla katseltavaksi House of the Dragonin kakkoskauden virallinen traileri.

Lisää luettavaa