Nyt Netflixissä: erotiikkaa tihkuvan huippusarjan viimeisin tuotantokausi – synkkä aloitus yllättää

Sarjan kaikki tuotantokaudet löytyvät nyt suoratoistopalvelusta.

7.1.2018 00:01

Netflix on lisännyt valikoimaansa The Affair -sarjan kolmannen tuotantokauden. Aikaisemmat tuotantokaudet löytyvät myös valikoimasta.

Erotiikka tihkuva sarja kertoo naimisissa olevasta opettajasta (Dominic West) ja tarjoilijasta (Ruth Wilson), jotka aloittavat intohimoisen suhteen. The Affair on saanut paljon ylistystä kriitikoilta, ja kolmas tuotantokausi ei ole tähän poikkeus, sillä Rotten Tomatoesin keräämistä arvioista 79 prosenttia on positiivisia.

Episodin arviossa kolmannen tuotantokauden aloitusjakso sai aikoinaan neljä tähteä. Alla on otteita arviosta. Spoilerivaroitus, jos et halua tietää mitään kauden tapahtumista!

”Alussa on hautajaiset. The Affairin kolmas kausi alkaa synkillä kuvilla ja sävyillä. Kolme vuotta on kulunut siitä, kun Noah Solloway (Dominic West) tuomittiin vankilaan Scott Lockhartin (Colin Donnell) murhasta. Menestyksensä huipulla ollut kirjailija otti syyt niskoilleen suojellakseen elämänsä naisia.”

”Vankilassa kyynistynyt Noah elää kaikkialla vaanivien uhkien pelossa. Nykyhetkestä siirrytään takaumin kalterien takaiseen aikaan. Menneisyyden tapahtumat alkavat paljastua vähitellen. Ensimmäinen jakso onnistuu yllättämään.”

Katso kolmannen kauden traileri alta.

Lähteet: Allflicks, Rotten Tomatoes

Lisää luettavaa