Nyt Netflixissä: Neil Gaimanin odotettu ja synkkäsävyinen sarjauutuus sukeltaa unien ja painajasten fantastiseen maailmaan

Tämä ei ole vain unta. Sarjaa pääsee tosiaankin katsomaan NYT.

5.8.2022 11:00

Suositun ja tunnetun kirjailija Neil Gaimanin kynäilemät ja DC Comicsin julkaisemat The Sandman -sarjakuvat kääntyvät vihdoin liveaction muotoon. Netflixin The Sandman fantasiadraama on saapunut suoratoistopalveluun katseltavaksi kokonaisuudessaan tänään perjantaina 5. elokuuta.

Unten kuningas Morpheus pääsee vihdoin pakenemaan yli satavuotisesta vankeudestaan ja huomaa unten valtakuntansa suistuneen sotkuiseen sekasortoon. Koston sekä jälleenrakennuksen tiellä hän kohtaa myös Helvetin valtiaan, Lucifer Morningstarin.

Sarjan pääosaan astuu Tony-ehdokas Tom Sturridge (Being Julia, Like Minds). Luciferin viitan vetää tällä kertaan yllensä Game of Thronesista tuttu Gwendoline Christie. Rooliin harkittiin aluksi myös Netflixin Lucifer-sarjan päätähteä Tom Ellisiä, mutta hänen versionsa hahmosta ei lopulta sopinut The Sandmanin tekijöiden luovaan näkemysmuotiin.

Kaikki 10 The Sandmanin ensimmäisen tuotantokauden jaksoa ovat katseltavissa Netflixissä saman tien. Alla sarjan traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa