Nyt Netflixissä: Renny Harlinin mielipiteet jakava elokuva – haukutussa mutta yleisön rakastamassa leffassa on mukana Marvel-tähti

Yliluonnollisia elementtejä sisältävä trilleri jakoi vahvasti kriitikoiden ja yleisön mielipiteet.

Netflixin valikoimaan on lisätty The Covenant (2006).

Renny Harlinin ohjaama elokuva kertoo nuorista miehistä, jotka ovat muinaisten noitien jälkeläisiä. Taikavoimia käyttävät nuorukaiset joutuvat vaaraan, kun vanhaa kaunaa kantava vihollinen ilmestyy.

Pääosissa nähdään Steven Strait, Marvel-elokuvien Bucky Barnesina eli Winter Soldierina tunnettu Sebastian Stan, Laura Ramsey, Chace Crawford, Taylor Kitsch ja Toby Hemingway.

The Covenant sai ilmestyessään negatiivisen vastaanoton kriitikoilta, mutta suuri yleisö oli eri mieltä. Harlinin ohjaustyö pääsi muutama vuosi sitten Hollywood.com-sivuston tekemälle listalle kriitikoiden inhoamista elokuvista, joita katsojat rakastavat. Elokuvan saamista arvioista 3 prosenttia oli positiivisia, mutta jopa 62 prosenttia yleisöstä piti siitä.

Lisätietona täytyy mainita, että jostain syystä The Covenant löytyy Netflixin valikoimasta Pacto infernal -nimellä, jota elokuvasta käytettiin joissain maissa.

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks

Aiheeseen liittyvät jutut