Nyt Netflixissä: Supersankarikomedian pääosakaksikon kemia toimii – Muuta hyvää siinä ei sitten olekaan

Päätähdet ovat ystäviä myös tosielämässä.

Supersankarigenreä on aika ajoin pyritty esittämään myös komediallisin keinoin. Toki huumoria niissä on melkeinpä aina, mutta komediagenressä ne eivät usein toimi – esimerkiksi Deadpool on melkoinen poikkeus.

Thunder Force on myös aika lailla pettymys, vaikka siinäkin on hetkensä. Elokuvan ensimmäinen näytös on oikein onnistunut, mutta iloa ei riitä pitkään.

Pääosissa nähdään Melissa McCarthy sekä Octavia Spencer. Heidän kemiansa toimii ehkäpä juuri siksi, että he ovat olleet tosielämässäkin ystäviä jo pitkään.

Jason Bateman nähdään kummallisessa mutanttiroolissa jonkinlaisena ihmisen ja ravun sekoituksena, ja joissain kohtauksissa on selvää, että näyttelijätkin ovat keskinkertaisesta käsikirjoituksesta tietoisia ja lisäävät omiaan.

Kässäristä ja ohjauksesta vastaa McCarthyn aviomies Ben Falcone.

Kaavamaisessa tarinassa 80-luvulla kosmiset säteet muuttivat useita rikollisia sosiopaatteja siten, että he saivat supervoimia, mutta lainkuuliaiset kansalaiset jäivät niitä ilman.

Vuosikymmeniä myöhemmin tiede on löytänyt ratkaisun ja on aika taistella pahiksia vastaan, mutta kuten arvata saattaa, niin tietenkin kaksikko Thunder Force on aika lailla kyseenalainen parivaljakko putsaamaan Chicagon katuja.

Thunder Force tuli Netflixiin 9. huhtikuuta.

Tero Heikkinen

Tähdet ★★

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut