Nyt Netflixissä: Uunituore tieteisseikkailu on ollut maailmalla valtava hitti, mutta miksi kukaan ei ole meillä siitä kuullutkaan?

Netflixiin on vähin äänin ilmestynyt 700 miljoonaa dollaria tuottanut uusi tieteisseikkailu, josta kukaan ei tunnu tietävän mitään.

Huhtikuun lopulla Netflixiin lisätty kiinalainen tieteiselokuva The Wandering Earth on kerännyt valtavat lipputulot. Helmikuun alussa Kiinassa teatttereihin tullut elokuva on tuottanut jo yli 700 miljoonaa dollaria, joista suurin osa elokuvan kotimarkkinoilta.

Maailmanlaajuisissa lippukassatuotoissa The Wandering Earth on tämän vuoden kolmanneksi paras. Edellä ovat vain Avengers: Endgame ja Captain Marvel.

Aasian ulkopuolella elokuva on kuitenkin herättänyt vain vähän huomiota, ja se ilmestyi Netflixiinkin ilman isoa rummutusta. Netflixin huhtikuun uutuustiedotteessa sitä ei edes mainita. Kyseessä on kuitenkin maailman suurimpia hittejä tänä vuonna.

Elokuvassa Maata uhkaa törmäys Jupiterin kanssa, ja ihmiset etsivät itselleen uutta aurinkoa. Planeetan kohtalo on yllättävien sankarien käsissä. Katso traileri alta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.