Nyt Netflixissä: yksi kauhuelokuvahistorian lohduttomimmista ja tehokkaimmista saavutuksista – toivonpilkahdus masentavan Hollywood-roskan keskellä

Kauhuhitin laadukas jatko-osa on nyt katsottavissa.

Netflixin valikoimaan on lisätty 28 viikkoa myöhemmin vuodelta 2007.

28 päivää myöhemmin -elokuvan jatko-osassa Yhdysvaltojen armeija on tullut palauttamaan järjestyksen Lontooseen, joka tuhoutui vaarallista raivotautia levittävän viruksen päästyä irti. Asiat vaikuttavat menevän aluksi hyvin, mutta sitten karanteenialueelle virus lähtee taas leviämään. Tästä alkaa raivokas selviytymistaistelu.

Juan Carlos Fresnadillon ohjaamassa elokuvassa näyttelee Robert Carlyle, Shahid Ahmed, Stewart Alexander, Emily Beecham, Philip Bulcock, Rose Byrne, Jeremy Renner, Idris Elba ja Catherine McCormack.

28 viikkoa myöhemmin sai ylistävän arvion aikoinaan Episodilta. Alla on muutama ote arviosta.

28 päivää myöhemmin on todellisuuden ebola-kauhuskenaarioista ja zombie-elokuvan lajityyppikonventioista ammentava postapokalyptinen visio, jolle on nyt tehty vähintään yhtä loistava jatko-osa. Samalla espanjalais-brittiläisenä yhteistyönä syntynyt 28 viikkoa myöhemmin on todellinen eurokauhun taidonnäyte ja uuden genre-elokuvan kirkas toivonpilkahdus masentavan Hollywood-roskan keskellä.”

28 viikkoa myöhemmin on vaatimattomasti eräs kauhuelokuvahistorian lohduttomimmista ja siten tehokkaimmista saavutuksista.”

28 viikkoa myöhemmin on hengeltään sataprosenttisen nihilistinen, kuviltaan järkyttävä ja käänteiltään ahdistavan lohduton saavutus. Tämä kaikki, yhdistettynä sen tekniseen moitteettomuuteen, tekee siitä juuri nyt maailman parasta kauhuelokuvaa.”

Katso traileri alta.

Lähde: Allflicks