Nyt on kuumaa: Kauhutarinan kalpeakasvoiset menneisyyden miehet jatkavat toiselle kaudelle

Anne Ricen romaanin versionti on kovan hypen kohteena.

28.9.2022 21:20

Kirjailija Anne Ricen (1941 – 2021) kauhun ystäville luoma Interview With the Vampire saa ensimmäisen tv-sarjaversiointinsa AMC-kanavan toimesta tänä vuonna. Vaikka kaikki romaaniadaptaatiot eivät onnistukaan, tätä vampyyritarinaa on yleisesti ottaen odotettu positiivisin mielin.

Interview With the Vampire alkaa kotimaassaan vasta 2.10.22, joten sarjan yleisestä vastaanototsta on vielä vaikea sanoa mitään. AMC:llä sarjaan uskotaan jo nyt kuitenkin niin vahvasti, että The Walking Deadista tunnettu yhtiö on tilannut sille toisenkin kauden. Asia vahvistettiin sarjan virallisella some-tilillä.

AMC-studioiden ja -kanavien johtokuntaan kuuluva Dan McDermott on into piukeana vampyyri Lestatin (Sam Reid) ja kumppanien sarjasta:

– Tämän sarjan koko, sen laajuus ja mitä [tuottaja] Mark [McNair] ja [käsikirjoittaja] Rolin [Jones] ovat saaneet aikaan, on yksinkertaisesti uskomatonta. He ovat kääntäneet upeasti Anne Ricen kirjan rikkaan ja elämää sykkivän maailman [tv-ruutuihin] ja olemme siitä uskomattoman ylpeitä. Lavasteiden rakentamisesta tuotannon suunnitteluun, pukuihin ja muuhun – mitään yksityiskohtaa ei jätetty huomioimatta. Loistava näyttelijäkunta tulkitsee roolinsa voimakkaasti, tavalla, mikä saa meidät tuntemaan yhteyttä näihin hahmoihin ja heidän ihmisyyteensä. […] Tämä on vasta alkua kokonaiselle Anne Ricen hahmojen ja tarinoiden hengessä elävälle maailmankaikkeudelle.

Suunnitelmissa on, että AMC tuottaisi tv-sarjat myös Ricen muista kirjoista, kuten kolmiosaisesta Lives of The Mayfair Witches -romaanijatkumosta. Tätä 1990-luvulla julkaistua kirjasarjaa ei toistaiseksi ole vielä saatavana suomeksi.

 

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa