Nyt Prime Videossa: Edeltäjäänsä heikompi Ryan Reynolds -toiminta – leffassa nähdään tähden hauska Instagram-kuva

IMDb-arvosana on 6,1.

3.4.2022 14:03

Prime Videossa on nyt toimintaelokuva Hitman’s Wife’s Bodyguard (2020).

Entinen AAA-luokituksen omaava henkivartija Michael Bryce onnistui kuin onnistuikin vaikeuksien kautta pitämään pahamaineisen palkkamurhaajan Darius Kincaidin elossa edellisessä tehtävässään, vaikka he joutuivatkin pakon edessä toimimaan lain väärällä puolella. Nyt Bryce on vajonnut masennukseen ja painajaisiin menetettyään henkivartijan lupansa. Terapeutti käskee Brycen unohtaa turvamiehen hommat ja painua hermolomalle. Darius, Sonja ja Bryce päätyvät epätoivoiselle reissulle estämään kreikkalaismijardööri Aristotle Papadopouloksen suunnitelmat tuhota koko EU:n infrastruktuuri kostoksi EU:n Kreikalle asettamista pakotteista.

Näyttelijöinä Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman sekä Frank Grillo. Ohjauksesta vastaa Patrick Hughes.

Kuva Michael Brycesta rumassa joulupuserossa on peräisin Reynoldsin Instagramista vuodelta 2018. Hugh Jackman ja Jake Gyllenhaal kutsuivat Reynoldsin ”rumien jouluvillapaitojen juhlaan”, mutta ne eivät olletkaan sellaiset. Kuva on rajattu versio ilman Jackmania ja Gyllenhaalia. Alla traileri.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa