Nyt tämäkin selvisi: Frendien erikoisjakso nähdään Suomessa tuoreeltaan

Frendeistä tutut tähdet Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer palaavat rakastetun komediasarjan kulisseihin.

21.5.2021 10:33

Suosikkisarjaa juhlistava, käsikirjoittamaton erikoisjakso on katsottavissa yksinoikeudella HBO Nordicilla 27.5. alkaen.

Friends: The Reunion -nimisessä erikoisjaksossa tutut tähdet Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer palaavat rakastetun komediasarjan kulisseihin.

Lisäksi nähdään useita vierailevia tähtiä: mukana ovat muun muassa David Beckham, Justin Bieber, K-popbändi BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai.

Tunnin ja 43 minuutin mittainen erikoisjakso on Ben Winstonin ohjaama. Winston toimii myös jakson vastaavana tuottajana yhdessä alkuperäisen sarjan vastaavina tuottajina tunnettujen Kevin Brightin, Marta Kauffmanin ja David Cranen kanssa.

Frendit on yhä yksi maailman rakastetuimmista televisiosarjoista. Komediasarja oli esitysaikanaan arvostelumenestys, ja sen suosio on kantanut vuodesta toiseen niin televisiokanavilla kuin suoratoistopalveluissa ympäri maailman.

Kymmenen tuotantokautensa aikana Frendit ehti voittaa parhaan komediasarjan Emmy-palkinnon, ja myös Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow palkittiin Emmyillä roolisuorituksistaan sarjassa.

Friends: The Reunion saa ensi-iltansa 27.5. HBO Nordicilla. Myös kaikki Frendien 10 tuotantokautta ovat katsottavissa HBO Nordicilla.

Lisää luettavaa