Nyt Viaplayssa: ”Erittäin, erittäin pelottava” yllätyshitti – leffa karmii jopa Stephen Kingia!

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 79.

23.3.2024 00:01

Viaplayn valikoimaan on lisätty Fall (2022).

Selviytymisjännityselokuva kertoo parhaista ystävistä, Beckysta ja Hunterista. Kun kaksikko kiipeää 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa.

Scott Mannin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding ja Jeffrey Dean Morgan.

Pienellä kolmen miljoonan dollarin budjetilla tuotetusta Fallista tuli yllätyshitti. Jännäri keräsi maailmanlaajuisesti 21,8 miljoonan lipputulot.

Fall on saanut paljon suitsutusta sosiaalisessa mediassa. Kun elokuva lisättiin Netflixiin Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, jännäri nousi heti katsotuimpien elokuvien listalle ja sai sosiaalisessa mediassa innostuneita reaktioita.

Elokuvaa fanittaa myös Stephen King, joka kutsui Fallia ”erittäin, erittäin pelottavaksi” ja harmitteli ettei itse kirjoittanut leffaa.

Fallin Rotten Tomatoes -prosentti on 79.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa