Nyt Viaplayssa: Nainen tuo tylsän virkamiehen elämään uutta energiaa – Bill Nighy sai vuoden 2022 leffasta Oscar-ehdokkuuden

IMDb-arvosana on 7,2.

11.9.2023 04:30

Viaplayn tarjonnassa on nyt kelpo draama Living (2022). Bill Nighy onnistuu hyvin, ja hän sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden.

Vakavamielinen veteraanivirkamies saa synkän lääketieteellisen diagnoosin, mikä innostaa häntä muuttamaan etelärannikolle nauttimaan elämästä. Siellä hän tapaa itseään nuoremman naispuolisen kollegan, joka saa miehen täyteen uutta energiaa.

Näyttelijöinä Bill Nighy, Aimee Lou Wood, Alex Sharp, Tom Burke, Adrian Rawlins, Oliver Chris, Hubert Burton, Michael Cochrane sekä Richard Cunningham. Ohjaajana Oliver Hermanus.

Tuotanto näki paljon vaivaa, jotta elokuva saatiin näyttämään siltä kuin se olisi tehty aikakaudella, johon tarina sijoittuu. Leffassa vältetään nopeita leikkauksia ja suositaan pehmeää väripalettia. Elokuvan teksteissä puolestaan on sopiva, valikoitu fontti. Alla traileri.

Lue myös: Quentin Tarantino huhutusti palkkasi pääosanäyttelijän viimeiseen elokuvaansa – ei kovin tuttu nimi – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa