Nyt Yle Areenassa: Huippusuosittu sketsisarja sai lisää jaksoja – Arkielämän kokemuksista syntyi noloja tilanteita

Ylen Pirjo-sarja jatkuu.

31.5.2019 18:35

Pirjo-sketsisarjan nimihenkilö (Pirjo Heikkilä) on nainen, joka ajautuu usein kiusallisia mittasuhteita saaviin tilanteisiin. Hän on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.

Pirjo on saanut Yle Areenassa yli kolme miljoonaa latausta. Nyt se on saanut uuden tuotantokauden, joka julkaistaan Yle Areenassa 28.6. Kirjautuneille käyttäjille jaksot ovat katsottavissa ennakkoon jo nyt.

Pirjon toisella tuotantokaudella pohditaan muun muassa, voiko toista ihmistä kehua liikaa, saako lahjoja kierrättää ja miten toimia, kun lounaspaikkauskollisuus rikotaan.

Pirjo Heikkilä on käsikirjoittanut sarjan yhdessä ohjaaja Lauri Nurksen kanssa. Kohtaukset ovat syntyneet arkielämän havainnoista.

”Olemme keräilleet talteen omakohtaisia väärinymmärryksiä, huonoja tapoja ratkaista ongelmia sekä hauskoja tapoja kohdata vastoinkäymisiä. Näitä ovat kaverin haiseva hengitys, oman idolin kohtaaminen tai konfliktipelkoisen Pirjon kyvyttömyys irtisanoa alainen projektista. Ideat ovat jalostuneet pieniksi tarinoiksi ihmiskohtaamisista, jotka ovat varmasti tunnistettavia kaikille katsojille”, Lauri Nurkse sanoo.

”Olen saanut tosi paljon palautetta kasvotusten. On ollut ihanaa kuulla, jos joku katsojista on samaistunut sarjaan. Parasta on ollut se, että ikähaitari tykkääjissä on ollut niin suuri. Ehkä hauskin palaute tuli äskettäin, kun eräs ystävällinen rouva pysäytti kadulla ja sanoi, että onneksi olkoon Pirjo-sarjasta, olen katsonut joka jakson monta kertaa ja joka kerta on hävettänyt!” Pirjo Heikkilä kertoo.

Pirjon noin viisiminuuttiset jaksot eivät ole suoraan jatkumoa toisilleen, vaan ne voi katsoa vapaavalintaisessa järjestyksessä. Sarjasta julkaistaan nyt 10 uutta jaksoa ja syksyllä lisää. Areenassa on katsottavissa myös sarjan ensimmäinen tuotantokausi. Katso alta ykköskauden ensimmäinen jakso.

Lisää luettavaa