Oletko The Orville -fani? Seth MacFarlane hauskutti seuraavasta kaudesta

Tätä kelpaa kyllä odotella.

Kerroimme aiemmin The Orvillen kolmannen kauden tuotannon olevan myöhässä. Syy ei tällä kertaa alun perin ollut edes koronaviruksessa, vaan aikatauluissa.

Sarjan näyttelijä ja luoja Seth MacFarlane kertoi nyt hauskalla tavalla Jimmy Fallonin The Tonight Show -keskusteluohjelmassa, miten kauden kuvaukset sujuivat. He joutuivat jättämään jakson kuvaukset kesken epidemian vuoksi, joten MacFarlane keksi veistellä, että näyttelijät saattavat näyttää kohtauksien välillä aivan erilaiselta.

– Olimme keskellä The Orville -jakson kuvauksia. Kun se joskus lopulta esitetään, milloin se sitten onkaan, yhdessä jaksossa ihmiset saattavat olla kohtausten välillä yhtäkkiä kymmenen kiloa lihavampia ja heillä on pitkät valkoiset parrat, MacFarlane vitsaili.

MacFarlane ei osannut ainakaan vielä sanoa, milloin kausi on esityskunnossa. Hän kuitenkin kehaisi, että sarja näyttää hienolta ja jokainen jakso on kuin pieni elokuva. Luvassa on ainakin enemmän avaruustaisteluita.

Valkoisten partojen lisäksi kaudella kolme nähdään uutena tähtenä 13 Reasons Why -Netflix-sarjan näyttelijä Anne Winters.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut