Onko joku näistä tähtinäyttelijöistä uusi Steve Jobs?

3.10.2014 11:19

Leonardo DiCapriota huhuiltiin vahvasti Danny Boylen tulevaan Steve Jobs -elämäkertaan, mutta näyttelijä on ilmoittanut pitävänsä tauon näyttelemisestä, kunhan on saanut purkkiin Alejandro Gonzalez Inarritun ohjaaman The Revenant -elokuvan.

Tämä tarkoittaa sitä, että DiCaprio on ulkona ja studio joutuu kääntämään päänsä muiden tähtien puoleen. Tällä hetkellä Sonyn toivelistalla ovat niinkin kiireiset ja halutut näyttelijät kuin Christian Bale, Matt Damon, Ben Affleck ja Bradley Cooper.

Tämä kielii siitä, että studio ei uskalla lähteä projektiin ilman varmaa A-luokan tähteä pääosassa. Affleck ja Damon ovat kuitenkin kiinnittäneet itsensä kiireisiksi ainakin seuraavaksi vuodeksi: Batman v. Superman: Dawn of Justice, The Accountant ja Live by Night pitävät Affleckin kiireisinä, kun taas Damonin kalenterissa ovat sekä Ridley Scottin The Martian että tuleva Bourne-elokuva.

Cooper ja Bale lienevät siis varmempia vaihtoehtoja Jobsin poolopaidan sisään. Balehän oli tunnetusti David Fincherin ainoa vaihtoehto, kun Gone Girl -ohjaaja oli vielä ehdolla elokuvan ohjaajaksi. Neuvottelut studion kanssa kuitenkin kariutuivat nopeasti.

Kuvassa Ashton Kutcher Apple-miehen roolissa elokuvassa Jobs.

(Episodi/ML)

 

Lisää luettavaa