Onko tämä parasta televisiota mitä Suomessa on koskaan tehty? Tänään se päättyy

Tänään nähdään televisiossa M/S Romantic -sarjan päätösjakso.

17.3.2019 10:00

Jani Volasen ohjaama ja Volasen ja Tommi Korpelan käsikirjoittama Ylen alkuperäissarja M/S Romantic sijoittuu Helsingin ja Tukholman väliselle risteilyalukselle. Tragikoominen sarja koostu useista ristikkäisistä tarinoista. Sarja on kerännyt valtavan suosion ja ylistäviä kriitikkejä. Monien mielestä sarja on parasta televisiota, mitä Suomessa on koskaan tehty.

Sarjan päättävässä neljännessä osassa yrittäjä löytää elämänsä rakkauden laivan speed dating-leikistä. Nuoret teinit päätyvät yhteisen tupakan ja oluen metsästyksen jälkeen öiselle kannelle. Risteilyisännän pinna katkeaa lopullisesti kun pubissa tupakoidaan. Kaiken katkaisee sähkökatkos, ja alus ajelehtii pimeänä, öisellä aavalla merellä.

Sarjan pääosissa näyttelevät Hannu-Pekka Björkman, Anna Paavilainen, Tommi Korpela, Santeri Kinnunen, Iivo Tuuri, Antti Luusuaniemi, Antti Tuomas Heikkinen, Vilma Sippola, Amos Brotherus, Annika Aapalahti ja Sami Ahonen.

M/S Romanticin päätösjakso esitetään TV1-kanavalla sunnuntaina 17.03.2019 klo 21.05. Uusinta maanantaina 18.03.2019 klo 22.15. Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa Areenassa.

Lisää luettavaa