Onko tässä Sandra Bullockin synkin elokuva? Katso harvinainen trilleri nyt ilmaiseksi

Ei mikään hilpeä Päiväni murmelina.

6.3.2024 17:30

Linda on kahden lapsen äiti, joka saa kuulla miehensä kuolleen auto-onnettomuudessa. Huonosti nukutun yön jälkeen hän herää aamuun, jossa mies onkin elossa. Tätä seuraavan sekavan päivän jälkeisenä aamuna hänen miehensä on jälleen kuollut. Sama kaava jatkuu Lindan yrittäessä asetella palasia paikoilleen. Mitä oikein tapahtuu? Aavistaako hän tulevia tapahtumia ja jos kyllä, niin miksi?

Vuosituhannen vaiheessa Sandra Bullock oli kevyiden ja romanttisten komedioiden suosikkinäyttelijä, joka ei karsastanut dramaattisempiakaan rooleja. Paha aavistus (Premonition, 2007, IMDb 5,9) oli kuitenkin häneltä poikkeuksellisen rankka trilleri-draama. Yleisöllä olikin vaikeaa vastaanottaa tämä tuima ja shokeeraaviakin hetkiä sisältävä elokuva. Esimerkiksi Suomen elokuvateattereissa katsojia kerääntyi vain 5 750.

Yhden dvd-julkaisun ja muutaman televisioesityksen jälkeen elokuvaan ei ole Suomessa enää törmännyt. Kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista sitä ei löydä.

Nyt Paha aavistus on kuitenkin nähtävissä Rakuten TV:stä – ja täysin maksutta, vain muutamien mainoksien kera. Leffa on tekstitetty suomeksi ja siinä on sekä 5.1 surround- että 2.0 stereo -ääniraidat.

Katso elokuva täältä.

Lisää luettavaa