Onko tässä viime vuosien aliarvostetuimmat elokuvat? Katso mielenkiintoinen Top 10 -lista

Whatculture-sivusto listasi aliarvostettuja elokuvia, jotka ilmestyivät lähivuosina. Syystä tai toisesta nämä elokuvat eivät saaneet ansaitsemaansa huomiota. Listalta voi hakea inspiraatiota, jos ei tiedä minkä elokuvan katsoisi seuraavaksi.

Alla on kymmenen aliarvostettua elokuvaa lähivuosilta.

10. A Girl Walks Home Alone At Night (2014)

Mustavalkoinen kauhuelokuva kertoo iranilaisesta aavekaupungista, jossa naisvampyyri metsästää miehiä, jotka kohtelevat naisia huonosti.

9. Jeff, Who Lives At Home (2011)

Draamakomedia kertoo Jason Segelin esittämästä Jeffistä, joka asuu vielä äitinsä kanssa. Jeff on vakuuttunut, että häntä odottaa mahtava kohtalo. Jeff lähtee etsimään kohtaloaan saatuaan salaperäisen puhelun.

8. Martha Marcy May Marlene (2011)

Jännitysdraama kertoo Elizabeth Olsenin esittämästä naisesta, joka on ollut hyväksikäyttävän kultin vankina. Nainen pääsee pakenemaan perheensä luo, mutta sopeutuminen normaaliin elämään ei ole helppoa.

7. Blue Ruin (2014)

Synkässä kostoelokuvassa Dwight-niminen kulkuri kuulee hänen vanhempansa murhanneen miehen päässeen pois vankilasta. Dwight lähtee kostoretkelle, mutta hänen rajalliset taitonsa vaikeuttavat kostamista.

6. Kumiko, The Treasure Hunter (2015)

Draamassa japanilainen nainen näkee Coen-veljesten Fargo-elokuvan. Nainen luulee sen tapahtumia todeksi, joten hän lähtee Yhdysvaltoihin etsimään elokuvassa nähtyä rahasalkkua.

5. Much Ado About Nothing (2012)

Joss Whedon teki Avengers-elokuvien välissä mustavalkoisen sovituksen Shakespearen Paljon melua tyhjästä -näytelmästä. Whedon on siirtänyt näytelmän tapahtumat nykyajan Yhdysvaltoihin. Näyttelijäkaarti on täynnä Whedonin tv-sarjoista tuttuja kasvoja.

4. The Skeleton Twins (2014)

Synkässä komediadraamassa toisistaan vieraantuneet kaksoset (Bill Hader & Kristen Wiig) yrittävät tehdä itsemurhaa samana päivänä siinä onnistumatta. Kaksoset tapaavat toisensa kuultuaan toistensa itsemurha-aikeista. Pian he tajuavat, että kuinka samanlaisia he ovat.

3. The Selfish Giant (2013)

Oscar Wilden tarinan inspiroimassa elokuvassa kaksi pikkupoikaa tajuavat voivansa tienata rahaa myymällä romumetallia. Poikien ystävyys joutuu koetukselle, kun paikallinen kauppias ottaa toisen pojista siipensä alle, mutta jättää toisen pojista huomioimatta.

2. Appropriate Behaviour (2015)

Komedia kertoo Shirin-nimisestä naisesta, joka yrittää olla montaa asiaa yhtäaikaa. Shirin yrittää olla persialaisen perheen ideaalinen tytär ja samaan aikaan poliittisesti korrekti biseksuaali ja muodikas kaupunkilainen. Identiteettien välillä tasapainoilu ei kuitenkaan naiselta onnistu.

1. Margin Call (2011)

Draamassa seurataan 24 tunnin ajan pankkia, kun vuoden 2008 finanssikriisi on alkamassa. Elokuvaa tähdittävät Kevin Spacey, Jeremy Irons, Stanley Tucci, Paul Bettany, Zachary Quinto ja Demi Moore.

Kuva: Margin Call

Lähde: WhatCulture

Aiheeseen liittyvät jutut