Oscar-humua vuodelta 1989: Hollywood-legendat hihittelivät parisuhteensa kustannuksella!

Yksi Hollywoodin pitkäaikaisimmista ja onnistuneimmista pariskunnista vitsaili suhteestaan jo 80-luvun lopun Oscar-gaalassa.

Joistakin Oscar-gaaloista jää muistoihin ne suuret voittohetket, ja toisinaan elämään jää pienemmät hetket, jotka kaivetaan vuodesta toiseen YouTubesta esille.

Vuoden 1989 Oscar-gaalassa voittoisia olivat nykyajan klassikkoelokuvat SademiesValheet ja viettelijät sekä Kala nimeltä Wanda. Parhaan ohjauksen palkinnon voitti Sademies-elokuvasta Barry Levinson, mutta yleisöä hauskuutti enemmän palkinnon jakajien läpänheitto muutamaa hetkeä aiemmin.

Näyttelijät Goldie Hawn ja Kurt Russell vitsailivat alustuspuheessaan olevansa samanlaisia kuin monet illan palkintoehdokkaat. Hawn sanoi heidän olevan pariskunta, johon Russell naurahti, etteivät he kuitenkaan ole ehdokkaiden tapaan naimisissa. Hawn hihitteli Russellin korvaan kysyen samalla, oliko kyseessä kosinta. Vitsaileminen jatkui vielä hetken tämänkin jälkeen.

Hawn ja Russell olivat jo tuolloin olleet pariskunta useamman vuoden ajan, mutta naimisiin he eivät menneet tuon julkisen keskustelun jälkeen – eivätkä koskaan. He ovat pariskuntana tunnettuja siitä, että heidän parisuhteensa on ollut pitkä ja menestyksekäs, ilman avioliittoa.

Aiheeseen liittyvät jutut