Oscar-palkittu tositapahtumiin perustuva sarjamurhaajaelokuva vielä hetken Netflixissä – päätähti muutti kuin kameleontti ulkonäköään

Poistuu suoratoistopalvelusta 28. helmikuuta.

26.2.2017 15:10

Vuonna 2003 ensi-iltansa saanut Monster – Aileen Wuornos on vielä hetken katsottavana Netflixissä. Elokuvan tähti Charlize Theron voitti Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta.

Theronin roolisuoritus todella hakee vertaistaan ja hän näyttää elokuvassa olevansa A-luokan näyttelijä. Myös hänen muodonmuutoksensa hämmästyttää, sillä naista ei meinaa tunnistaa kuuluisaksi Hollywood-tähdeksi. Hän muun muassa lihotti vajaat 14 kiloa roolia varten.

Tositapahtumiin perustuva tarina kertoo suomalaisilla sukujuurilla siunatusta prostituoituna työskentelevästä Aileen Wuornoksesta. Elämän epäonnistumisten ja työnsä kautta hän lopulta ajautuu ajautuu väkivaltaiselle ja veriselle polulle.

Theronin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Christina Ricci. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Jälkiä jättämättä -sarjasta tuttu Patty Jenkins. Hän on myös tulevan Wonder Woman -elokuvan ohjaaja.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa