Päivämäärä selvisi: Disney Plus tulee Suomeen syyskuussa

Disney Plus julkaistaan 15. syyskuuta kahdeksassa Euroopan maassa. Palvelun hinnaksi vahvistunut 6,99 euroa kuukaudessa ja 69,99 euroa vuodessa.

The Walt Disney Companyn Direct-to-Consumer & International on vahvistanut, että 15. syyskuuta Disney Plus -suoratoistopalvelu julkaistaan kahdeksassa uudessa maassa Länsi- ja Pohjois-Euroopassa.

Suoratoistopalvelu aloittaa Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa 15.syyskuuta. Suomessa palvelun hinnaksi tulee 6,99 euroa kuukaudessa ja 69,99€ vuodessa.

Disney Plus tarjoaa tilaisuuden katsoa sisältöä yrityksen viihdebrändeiltä, mukaan lukien Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi suoratoistopalvelu tarjoaa yksinoikeudella Disney Plus Originals –tuotantoja, kuten pitkiä elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lyhytelokuvia, jotka on tehty vain Disney Plus -palvelua varten.

Tilaajat voivat käyttää Disney Plus -palvelua lähes kaikilla mobiili- ja tv-laitteilla, mukaan lukien pelikonsolit ja älytelevisiot.

Käyttäjille on Disneyn tiedotteen mukaan luvassa korkealuokkainen ja mainokseton katselukokemus yhtäaikaisesti jopa neljältä eri laitteelta, rajaton määrä latauksia jopa kymmenelle eri laitteelle, personoituja suosituksia sekä mahdollisuus luoda jopa seitsemän erillistä käyttäjäprofiilia.

Vanhemmat voivat luoda lapsilleen omat käyttäjäprofiilit, joissa on helppokäyttöinen lapsiystävällinen käyttöliittymä, jolla pääsee katsomaan ikään sopivaa sisältöä.

Palvelu ei tule vielä saataville Ahvenanmaalla 15. syyskuuta.

Lisätietoja palvelusta osoitteessa Disneyplus.com.