Päivän parasta ajanhukkaa on Wes Andersonin uuden elokuvan maailmasta kertova interaktiivinen sivusto

29.1.2014 09:38

Jos tänään ei töiden tekeminen maita, kannattaa mieluummin tutustua Zubrowkan tasavallan historiaan!

Värikkäistä ja eksentrisistä elokuvistaan tunnetun Wes Andersonin tuleva elokuva on nimeltään Grand Budapest Hotel. Elokuva kertoo Ralph Fiennesin esittämästä hotellivirkailijasta, joka lavastetaan vanhan rouvan tappajaksi tämän jätettyä virkailijalle perintönä kallisarvoisen maalauksen.

Muissa osissa nähdään esimerkiksi Adrien Brody, Willem Dafoe, Tilda Swinton, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Léa Sydoux ja tietenkin Bill Murray, joka on esiintynyt yhtä vaille jokaisessa ohjaajan elokuvassa.

Elokuvan ensi-iltaa odoteltaessa on julkaistu upea interaktiivinen verkkosivusto, jossa pääsee tutkimaan kuvitteellisen Zubrowkan tasavallan historiaa. Esineitä klikkailemalla pääsee näkemään esimerkiksi muutaman lyhyen klipin elokuvasta. Mukana on esimerkiksi trailerista tuttu Dafoen hahmon hillitön pääkallonyrkkirauta, ja Goldblumin esittämän komisarion kuolinraportti.

Kannattaa tutustua! Mukana on kiinnostavia tiedonjyväsiä itse elokuvasta, ja esitys on visuaalisesti kiehtova ja musiikki on hienoa. Sivuston löydät täältä.

The Grand Budapest Hotelin ensi-ilta Suomessa on 11. huhtikuuta.

Lähde: Badass Digest

(Episodi/MH)

Lisää luettavaa