Palaako Conan barbaari tv-ruutuihin? Uusi sarja Amazonille

Huhut kertovat uuden sarjan tuotannon olevan jo aika pitkällä.

6.2.2018 09:49

Uusimpien tietojen mukaan suoratoistopalvelu Amazon kehittää uutta draamasarjaa Arnold Schwarzeneggerin tunnetuksi tekemän Conan barbaari -hahmon pohjalta.

Samanniminen elokuva vuodelta 1982 aloitti Conan-elokuvien ja -sarjojen putken, johon kuuluu yhteensä kolme varsinaista elokuvaa sekä kaksi animaatiosarjaa ja yksi seikkailusarja. Conan hahmona perustuu 1900-luvun alussa eläneen Robert E. Howardin kirjallisiin tuotoksiin, joita julkaistiin alun perin legendaarisessa kioskikirjallisuuden taidemuodossa.

Amazonin tuleva Conan-sarja on tämänhetkisten tietojen mukaan mahdollisimman uskollinen alkuperäisteoksille, sillä sarjan tekijät ovat itse materiaalin faneja. Sarjan on luonut ja käsikirjoittaa Ryan J. Condal, joka on luonut sci-fi-draama Colonyn; ohjaajana nähdään Game of Thronesin legendaarisen ”Battle of the Bastards” -jakson ohjannut Miguel Sapochnik; ja vastaavana tuottajana häärii Warren Littlefield, joka on viime aikoina tuottanut mm. The Handmaid’s Tale ja Fargo-sarjoja.

Tarkempaa tietoa sarjan alkamisajankohdasta tai roolituksesta ei vielä ole saatavilla, mutta sarjan epäillään olevan osa Amazonin suurempaa panostusta näyttäviin fantasiadraamoihin.

 

Lähde: Deadline.com.

Lisää luettavaa