Pamela Anderson avaa päiväkirjansa ja videoarkistonsa Netflix-dokumentissa

Pätevästi tehty dokumentti.

31.3.2023 01:00

Netflix-dokumentti Rakkaudella, Pamela (Pamela, a Love Story) kertoo Baywatch-sarjasta kuuluisuuteen ponnistaneen Pamela Andersonin elämäntarinan.

Kanadalainen pikkukaupungin tyttö saavutti menestystä mallina, ja hänestä tuli 1990-luvulla paitsi suosikkinäyttelijä myös seksisymboli, joka on elämänsä aikana saanut monenlaista kyseenalaista julkisuutta. Rakkaudella, Pamela ei kuitenkaan ole mikään paljastusdokumentti, vaan siinä annetaan Andersonin itse kertoa elämästään omin sanoin.

Anderson on antanut dokumentin tekijöiden käyttöön yksityistä videomateriaalia ja päiväkirjojaan. Vuosien varrella aineistoa on kertynyt paljon, ja niistä tulee esiin monia traagisia tapahtumia Andersonin nuoruudesta.

Suuri osa uusista haastatteluista on kuvattu Andersonin lapsuuden maisemissa, jonne hän palasi koronapandemian aikoihin.

Dokumentti kertoo, miten hän on paljon muutakin kuin Baywatch-Pamela: yhteiskunnallista aktivismia ja arkista perhe-elämää tuodaan paljon esiin. Lopputuloksena on rehellisen tuntuinen kuvaus Andersonin elämästä.

Tähdet ★★★★

Lisää luettavaa