Paramount lähtee täysillä suoratoistokisaan – Vetonauloina muun muassa Frasier, South Park ja Indiana Jones

Luvassa sekä klassikkoja että uutta sisältöä.

ViacomCBS:n suoratoistopalvelu Paramount Plus on julkaistu tänään. Ladattava sovellus on nyt tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Suoratoistopalvelua voi katsoa myös suoraan selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com.

Palvelun hinta on Suomessa 6,99 euroa kuukaudessa. Palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan.

Paramount Plus tarjoaa katsojille suuren määrän sarjoja ja elokuvia, mukaan lukien Showtimen ensi-iltoja ja fanisuosikkeja, Paramountin alkuperäissarjojen ensiesityksiä ja Paramount-studion elokuvia.

Suoratoistopalvelu tarjoaa myös katsottavaa ViacomCBS:n brändeiltä kuten MTV:ltä, Nickelodeonilta ja Comedy Centralilta.

Paramount Plus on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun pystyy tilaamaan myös omana sovelluksena.

Paramount Plus lupaa tarjota tämän vuoden aikana useita eksklusiivisia ensi-iltasarjoja. Toukokuussa käynnistyy Will Ferrellin, Bob Odenkirkin ja Dylan McDermottin tähdittämä No Activity. Yellowstonen kolme ensimmäistä kautta on saatavilla heti, ja neljäs kausi on katseltavissa pian.

Palvelusta löytyvät myös muun muassa sarjat Two Weeks to Live, The Twilight Zone, Everyone is Doing Great, Mirage, The Coroner, For Heaven’s Sake ja Dani Who?.

MTV:n realitysarja The Hillsin uusi kausi New Beginnings saa ensi-iltansa toukokuussa, ja Showtimen komedia Flatbush Misdemeanors julkaistaan kesäkuussa.

Tuleviin ensi-iltoihin kuuluu myös Susanne Bierin ohjaama antologiadraama The First Lady. Sarjaa tähdittää sen tuottajanakin toimiva Oscar-voittaja Viola Davis, joka esittää Michelle Obamaa.

Lisäksi on tulossa muun muassa Dexterin uudelleenkäynnistys, Halo, The Man Who Fell To Earth ja American Rust.

Vuoden 2021 ohjelmakirjastoon kuuluvat muun muassa South Park, Broad City, Geordie Shore, Dexter, Ray Donovan, Billions, The Affair, Black Monday ja City on a Hill. Lisäksi suosikkikomedia Frasierin kaikki kaudet tulevat saataville kesäkuussa.

Perheille ja lapsille on tarjolla Nickelodeon Animation Studion uudet alkuperäissarjat Korallileiri: Paavon lapsuusvuodet, Ryhmä Hau ja Trouble.

Myös tanskalaisen lastenohjelma Jippe-koiran toinen kausi on katsottavissa myöhemmin kesällä.

Leffojen ystävät pääsevät käsiksi satojen elokuvien kirjastoon. Uusia elokuvia ovat muun muassa Scott Eastwoodin ja Orlando Bloomin tähdittämä The Outpost, Angelina Jolien Come Away, Ken Loachin draama Kiitos tilauksestasi sekä trilleri 21 Bridges.

Lisäksi useat ikoniset elokuvasarjat ja klassikot, kuten Kummisetä-trilogia, Indiana Jones -elokuvat, Grease-musikaali ja Lahjomattomat löytyvät suoratoistopalvelusta. Klassikkoelokuvia luvataan lisätä läpi vuoden.