Paramountin suoratoistopalvelu lanseerataan maaliskuussa – Tämä kaikki tulossa pian katsottavaksi

6000 jakson ja elokuvan katalogi tarjoaa jotain kaiken ikäisille.

25.2.2021 10:30

Paramountin -suoratoistopalvelu ja kuluttajasovellus lanseerataan Suomessa 25. maaliskuuta. Nyt selvillä on sekä palvelun hinnoittelu että paljon uusia sisältöjulkistuksia.

Tilauksen kuukausihinta on Suomessa 6,99 euroa. Palvelun lanseerauspäivästä 25. maaliskuuta lähtien kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan.

Lanseerauksen jälkeen Paramount+ on saatavana verkossa osoitteessa ParamountPlus.com sekä mobiililaitteissa ja televisioissa Paramount+-sovelluksen kautta (iOS, Android, Apple TV, Android TV ja Amazon Fire TV). Suomessa palvelu on saatavissa myös Ruudun ja Allenten kautta.

6000 jakson ja elokuvan katalogi tarjoaa jotain kaiken ikäisille. Palvelussa nähdään eksklusiivista sisältöä SHOWTIME:lta, CBS:ltä ja Paramount Studiosilta sekä paljon Paramount Plus -alkuperäistuotantoja, draamaa, Paramountin elokuvia ja eksklusiivisia ensi-iltoja sekä kansainvälistä ja paikallista sisältöä kaikista genreistä.

Paramount+ on jatkossa Showtime-sarjojen koti. Maaliskuusta lähtien nähtävillä on muun muassa Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday ja City on a Hill.

Myöhemmin tänä vuonna lanseerattavia uutuuksia ovat Dexterin uusi tuotantokausi.

Palvelu tarjoaa myös Paramount+-alkuperäistuotantoja sekä uusia sarjoja yksinoikeudella. Lanseerauksesta lähtien palvelussa nähdään Yellowstone-sarjan kaikki kaudet sekä kriitikoiden ylistämä On Becoming a God in Central Florida.

Uusia lanseerauksen yhteydessä julkaistavia ensi-iltoja:

Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live
Indie-komedia Everyone is Doing Great, jonka ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Tunteet pelissä -sarjasta tutut James Lafferty ja Stephen Colletti, jotka myös tähdittävät sarjaa
Kaksi ensimmäistä kautta Jordan Peelen sarjasta The Twilight Zone
Eurooppalainen action-trilleri Mirage
Meksikolainen scifi-mysteeri Dani Who?
Rikosdraaman The Coroner kaudet 1 ja 2
Myöhemmin Pohjoismaissa julkaistavia Paramount+-alkuperäissisältöjä ja yksinoikeudella julkaistavia sisältöjä:

The Man Who Fell to Earth, jota tähdittää Oscar-ehdokas ja BAFTA-voittaja Chiwetel Ejiofor. Sarja perustuu Walter Tevisin samannimiseen romaaniin ja ikoniseen elokuvaan, jonka tähtenä nähtiin David Bowie. Sarja seuraa muukalaishahmoa, joka saapuu maan päälle ihmisen evoluution käännekohdassa ja joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä määrittääkseen tulevaisuutemme.
Mayor of Kingstown, Taylor Sheridanin sarja kertoo Amerikan historian suurimmista epäonnistumisista tiivistettynä yhteen kaupunkiin
Taylor Sheridanin luoma trillerisarja Lioness
Dokumenttisarja The Offer, joka paljastaa ainutlaatuisia tapahtumia legendaarisen Kummisetä-elokuvan kulisseista.
Kate Beckinsalen tähdittämä Guilty Party
CBS Studiosin tuotanto The Harper House
Videopelihittiin perustuva Halo
Y:1883 – Yellowstonen esiosa

Palvelussa nähdään Nickelodeonin kansainvälisiä koko perheen suosikkeja, mukaan lukien Paavo Pesusieni, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Seikkailija Dora ja Ryhmä Hau.

Heti palvelun lanseerauksesta lähtien palvelussa nähdään Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, joka on ensimmäinen Paavo Pesusieni -spinoff. CG-animoitu alkuperäissarja vie katsojat takaisin siihen aikaan, kun Bikini Bottomin suosikkihahmot tapasivat kesäleirillä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2021 aikana nähdään myös Nickelodeon Studiosin ja Imagine Kids+Familyn ensimmäinen yhteistuotanto The Astronauts. Kyseessä on uusi live-action-sarja, joka seuraa lapsijoukkoa elämänsä seikkailulla avaruudessa.

Paramount Plus -palvelussa nähdään useita blockbuster-elokuvia, kuten Mission Impossible – Vaarallinen tehtävä -elokuvasarja, Indiana Jones -elokuvat, Kummisetä-trilogia, ja uusia ensi-iltoja kuten Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria ja Trouble.

Komedia on yksi suoratoistopalveluiden johtavista genreistä, joka tarjoaa katsojille mahdollisuuden kunnon sarjamaratoniin ystävällisten kasvojen ja tuttujen hahmojen seurassa. Paramount+ tarjoaa paljon komediaa, ja Pohjoismaissa päästään näkemään muun muassa South Parkin kaikki tuotantokaudet sekä Awkwafina: Nora From Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, Comedy Centralin kaikki Roastit, Broad City, Drunk History ja paljon muuta.

Palvelun kautta voi katsoa myös palkittuja MTV-formaatteja, kuten toukokuussa nähtävä The Hills -sarjan kakkoskausi. Lanseerauksesta lähtien nähtävillä on Paramount+-alkuperäissarja Story of Song, jonka jaksot sukeltavat kuuluisien artistien kuten Madonnan, Celine Dionin ja Nirvanan hittibiisien maailmaan.

Tarjolla on myös useita reality-suosikkeja, kuten Jersey Shore, Ex on the Beach ja Catfish. Palvelussa on myös yli 100 Smithsonian Channel -kanavan jaksoa tieteestä, luonnosta, kulttuurista, historiasta, avaruudesta sekä useita dokumentteja. Odotettuja suosikkeja ovat muun muassa An American Aristocrat’s Guide to Great Estates ja Mystic Britain.

ViacomCBS Networks Internationalin osan VISin kautta palvelussa nähdään myös paikallistuontatoja. Ensimmäinen Pohjoismaissa nähtävä paikallistuotanto on Ib the Dog (Jippe-koira), jonka kakkoskausi alkaa kesän alussa.

Lisää luettavaa