Parks and Recreation ennusti The Book of Boba Fettin alkukohtauksen jo vuonna 2013

Näköjään muillakin kuin Simpsoneilla selvännäkijän lahjoja.

5.1.2022 21:00

Simpsonit ovat tunnetusti onnistuneet vuosien varrella ennustamaan monia tulevia tapahtumia jaksoissaan. Nyt on myös huomattu, että Parks and Recreation on tehnyt samanlaisen tempun viime viikolla Disney Plus -suoratoistopalvelussa käynnistyneen The Book of Boba Fettin kanssa.

Sarjan viidennen kauden 19. jaksossa Patton Oswaltin näyttelemä hahmo joutuu käynnistämään jarrutuskeskustelun tärkeässä kokouksessa hidastaakseen virallisten päätösten tekemistä. Hän käyttää puheenvuoronsa selostamalla, kuinka Tähtien sota -hahmo Boba Fett voisikaan palata takaisin saagan kuvioihin.

Moni ehkä joutui hieraisemaan silmiään Temuera Morrisonin ja Ming-Na Wenin tähdittämän uutuussarjan avausjakson todella käynnistyttyä täysin Oswaltin lähes yhdeksän vuoden takaisen kuvailun mukaan. Oswalt kertoo, että hänelle ei annettu kyseiseen kohtaukseen sen suurempia ohjeita, vaan hän sai improvisoida mitä tahtoi. ”Minulle iski paniikki ja reaktioni tähän oli alkaa kertomaan kaikkea mahdollista Tähtien sotaan ja popkulttuuriin liittyvää triviaa, jota päästäni sattui löytymään.”

Yhtäläisyys kohtausten välillä on niin huomattava, että Disney Plus -sarjan tekijät ovat todennäköisesti sattuneet näkemään kyseisen komediasarjan jakson ja todenneet herran idean olevan toteuttamisen arvoinen. Kyseistä tapausta voisi siis ehkä kutsua hauskaksi easter eggiksi, joskaan virallista varmistusta asiasta ei toistaiseksi ole.

Alla videoklippi, jossa rinnakkain sekä Oswaltin puhe Parks and Recreation -sarjassa että The Book of Boba Fettin alkukohtaus. Spoilerivaroitus siis tässä kohtaa, mikäli uutuussarjaa ei ole vielä ehtinyt itse starttaamaan.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa