Parks and Recreation -tähti HBO:n The Last of Us -sarjaan – korvaa aiemman näyttelijäkiinnityksen

Näin ne tilanteet elävät tuotannon edetessä.

Yksi HBO:n odotetuimmista tulossa olevista tuotoksista on supersuosittuihin PlayStation-kauhupeleihin perustuva The Last of Us -sarja. Suoratoistoyhtiö julkisti aikaisemmin kiinnittäneensä Con O’Neillin (Chernobyl, The Batman) sarjaan, mutta eilen saapuneiden tietojen mukaan hänet on nyt korvattu Nick Offermanilla.

Näyttelijävaihdoksen syynä ovat aikataulukonfliktit. O’Neill ei ole enää vapaa suorittamaan aiemmin sovittua rooliaan suunniteltuna ajankohtana, joten tuotannon oli löydettävä hänelle korvaaja. Offerman pestattiin hänen tilalleen esittämään Bill-nimistä selviytyjää, johon sarjan päähenkilöt törmäävät infektoituneiden valtaamassa kaupungissa.

Offerman tunnetaan parhaiten Ron Swansonin roolista Parks and Recreation -komediasarjassa. Sittemmin hän on muun muassa juontanut Making It -realitykisaa yhdessä entisen näyttelijätärkollegansa Amy Poehlerin kanssa.

The Last of Us seuraa Joelin (Pedro Pascal) ja Ellien (Bella Ramsay) vaarallisen koskettavaa matkaa halki postapokalyptisen Amerikan Cordyceps-sieni-infektion muutettua suurimman osan kansasta zombiemaisiksi hirviöiksi.

Sarjan tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta sen odotetaan saapuvan HBO Maxille 2022 aikana. Alla pelin traileri.

YouTube video

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut