Pelle Hermanni tulee taas – Vesa Vierikko palaa ikoniseen pellerooliin

Pelle Hermanni ja hypnotisoija tulee ensi-iltaan joulukuussa.

29.8.2023 13:30

Ikoninen sirkuspelle Pelle Hermanni palaa valkokankaalle. Timo Koivusalon ohjaama koko perheen elokuva Pelle Hermanni ja hypnotisoija tulee ensi-iltaan juuri ennen joulua 22.12.2023.

Pelle Hermannina nähdään edellisen elokuvan lailla Vesa Vierikko.

Mukana seikkailussa ovat tuttuun tapaan Martti Suosalo, Iina Kuustonen, Hannu-Pekka Björkman, Minttu Mustakallio, Tom Lindholm, Heikki Nousiainen ja Tuija Piepponen sekä lapsirooleissa Milo Tamminen ja Oona Hakanpää. Uutena hahmona hypnotisoijan roolissa nähdään Jari Salmi.

Pelle Hermanni ja hypnotisoija lähtee käyntiin siitä, kun Sirkus Hepokatin väki päättää järjestää Pelle Hermannille suuret yllätysjuhlat. Kukaan ei kuitenkaan tunnu tietävän, milloin Hermannin syntymäpäivä oikein on. Hänelle ei ole koskaan järjestetty syntymäpäiviä. Syntymäpäiväjärjestelyt saavatkin yllättävän käänteen, kun kilpailevan sirkuksen häikäilemätön johtaja tahtoo Pelle Hermannin oman sirkuksensa vetonaulaksi keinolla millä hyvänsä.

”Oli todella ilo päästä taas Pelle Hermannin pariin ja sukeltaa sirkuksen taianomaiseen maailmaan tuon huippunäyttelijöistä muodostuvan porukan kanssa. Heidän työskentelystään paistoi vilpitön ja aito tekemisen riemu, kun he eläytyivät tuttuihin rooleihinsa. Hykerryttävä hyväntuulisuus hehkuu myös valkokankaalta”, Timo Koivusalo lupailee tiedotteessa.

Lisää luettavaa