Pennywisen ja Toy Story 4:n Forkyn näyttelijät tähdittämään indiedraamaa – Luvassa haastatteluja sielujen kanssa

Bill Skarsgårdin ja Tony Halen tähdittämä Nine Days kuulostaa hienon erikoiselta.

Tuleva sfici-draama Nine Days kertoo eristäytyvästä miehestä (Winston Duke), joka haastattelee sieluja tuntemastamme todellisuudesta kaukaisessa talossa. Sielut ovat kokelaita saamaan etuoikeuden päästä syntymään ihmisten sieluiksi.

Elokuvan pääroolin esittävä Winston Duke on tuttu Black Pantherista ja Us-kauhuelokuvasta kun taas kaksinkertainen Emmy-voittaja Tony Hale on tullut tutuksi Rouva varapresidentti -sarjasta ja viimeisimpänä Toy Story 4 -elokuvan Forkyn äänenä. Myös Bill Skarsgård on nyt pinnalla erityisesti Se: Toinen luku -elokuvan myötä ja hänet tullaan näkemään syksyllä myös Villains-kauhukomediassa ja aiemmin hän on näytellyt Stephen Kingin romaaniin perustuvassa Castle Rock -sarjassa, josta yllä oleva kuva on. Ainakin Skarsgårdin on Nine Daysissa vahvistettu näyttelevän yhtä sieluista, kuten Doctor Strangesta tutun Benedict Wonginkin. Sivuroolissa nähdään myös Zazie Beetz, joka nähtiin elokuvassa Deadpool 2 ja tullaan näkemään uudessa Jokeri-filmatisoinnissa.

Elokuvan ohjaa pitkän elokuvan parissa debytoiva Edson Oda, joka on myös käsikirjoittanut sen.

– Olen innoissani päästessäni työskentelemään näin uskomattoman työtiimin kanssa. Olen kiitollinen kaikesta saamastani tiesta. Nine Days on todella henkilökohtainen tarina minulle, enkä voi kuvitella parempaa tiimiä minua auttamaan sen kertomisessa, Oda kertoo.

Tämän erikoisen kuuloisen indiedraaman tuotannon vaiheesta tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Asiasta uutisoi aiemmin muun muassa Deadline