Pohjalla käyneen Lindsay Lohanin uutuuskomedia täräytti heti kättelyssä Suomen Netflixin kakkoseksi

Paluu vakavasti otettavaksi suosikkielokuvien tähdeksi on 37-vuotiaalle Lohanille pieni ihme.

21.3.2024 14:00

Lindsay Lohanin tähdittämä uutuuskomedia Irish Wish julkaistiin Netflixissä 15.3. ja elokuva nousi heti Suomi-Netflixin viime viikon (11.3–17.3.) kakkoseksi. Ykkösenä jatkoi fantasiaelokuva Damsel.

Irish Wish kertoo Lohanin esittämästä Maddiesta, jonka elämän suuri rakkaus päättää mennä naimisiin hänen parhaan ystävänsä kanssa. Maddie lupautuu kaikesta huolimatta morsiusneidoksi häihin, jotka järjestetään Irlannissa.

Suomen Netflixin top kympiin nousivat myös Matt Damonin ja Christian Balen tähdittämä autoelokuva Le Mans 66 – Täydellä teholla, sekä animaatioelokuva Barbie and Stacie to the Rescue.

Irish Wish ja Damsel olivat myös viime viikon globaalin listan kärkinimet.

1990/2000-luvun taitteessa teinielokuvien tähdeksi noussut Lohan ajautui 2000-luvun lopulla pahaan päihdekierteeseen. Vuonna 2010 hän joutui vankilaan. Vuonna 2015 Lohan muutti Arabiemiraatteihin ja on sen jälkeen laittanut elämäänsä kuntoon. 2023 hän synnytti esikoisensa.

Vuosien varrella Lohan on vilahtanut lähinnä luokattomissa leffoissa ja yksittäisissä tv-sarjojen jaksoissa. Netflix antoi kuitenkin Lohanille ”uuden elämän”. Vuoden 2022 Falling for Christmas oli jouluhitti ja myös Irish Wishin suhteen näyttää lupaavalta.

Ikävä kyllä rappiolle ajautuneiden ex-lapsitähtien tarina saa vain harvoin positiivisen käänteen. 37-vuotiaan Lohanin paluu vakavasti otettavaksi suosikkielokuvien tähdeksi onkin pieni ihme.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa