Puhuva tortilla ja sekopäinen traileri näyttävät, miksi Deadpool-elokuvalla on vaikeuksia

Ryan Reynoldsin lempilapsella, rääväsuisen Deadpool-sarjakuvahahmon sooloelokuvalla on ollut lähtövaikeuksia jo monta vuotta. Deadpoolin tuore videopeli havainnollistaa miksi.

Marvelin liki kuolematon palkkatappaja on paitsi kulutettu sarjakuvissa puhki markkina-arvonsa vuoksi myös lytätty jo kertaalleen valkokankailla X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa (2009). Siitä huolimatta hahmo sai vastikään oman videopelinsä, josta julkaistu traileri on hillitön sekasotku ja todiste siitä, millaista Dogma-oksennusta Deadpool-hahmosta voisi pahimmillaan heittää valkokankaille. Pätkän kohokohtiin lukeutuu muun muassa puhuva tortilla… sehän nyt on täysin toissijaista, millainen itse peli on!

Vaikka ohjaajaksi on nimetty Tim Miller ja käsikirjoitus on Zombieland-tekijöiden Rhett Reesen ja Paul Wernickin nimissä, Deadpool-elokuvaa tuskin nähdään seuraavien parin vuoden aikana. Pääosassa sinnikkäästi odottavan Reynoldsin voi seuraavaksi nähdä keräämässä kadonneita sieluja fantasiaelokuvassa R.I.P.D. – Haamukytät, joka saa Suomen ensi-iltansa 20. syyskuuta.

Kuvassa Reynoldsin Deadpool-imitaatio X-Men Origins: Wolverinesta.

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut