Quentin Tarantino ei halunnut edes nähdä Diane Krugeria – näyttelijätär tuumi ”v*tut hänestä” ja marssi koe-esiintymiseen

”Tiedätkö mitä? V*tut hänestä!”

Saksalainen näyttelijä Diane Kruger oli mukana Quentin Tarantinon elokuvassa Kunniattomat paskiaiset, jossa hän esitti mainiolla tavalla hahmoa nimeltään Bridget von Hammersmark. Näyttelijättären rooli elokuvassa oli kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo nakki.

Tarantino oli nähnyt Krugerin jossakin elokuvassa aiemmin, eikä ollut tyytyväinen. Maestro ei halunnutkaan edes nähdä Krugeria.

– Kunniattomiin paskiaisiin koe-esiintyivät kaikki. Hän ei halunnut minun koe-esiintyvän, koska hän näki minut elokuvassa, josta ei pitänyt, joten hän ei alusta alkaenkaan uskonut minuun, Kruger sanoi haastattelussa.

– Kirjaimellisesti ainoa syy, miksi hän antoi minun koe-esiintyä oli se, ettei ketään muita ollut enää jäljellä. Minun piti maksaa oma lentoni New Yorkista päästäkseni Saksaan, koska hän ei haluaisi nähdä minua Yhdysvalloissa, näyttelijä jatkoi.

Krugerin mielestä hänen piti nähdä paljon vaivaa koe-esiintymisen vuoksi, ja häntä ärsytti, koska ei tuntenut saavansa ansaitsemaansa arvostusta.

– Mutta minä ajattelin: ”Tiedätkö mitä? Vitut hänestä!” Aion tehdä sen ja todistaa hänelle, että pystyn tekemään sen (roolin). Ja onneksi kaikki sujui. Mutta joskus kaikki vaikuttaa vain niin epäreilulta, ja sinun on muutettava narratiivia, Kruger vielä lisäsi.

Kruger ei tiennyt, mistä hänen elokuvastaan Tarantino ei ollut pitänyt. Hän ei kuitenkaan luovuttanut, vaikka hänellä olisi ollut muitakin työmahdollisuuksia. Muiden mahdollisuuksien sijaan Kruger halusi panostaa Kunniattomiin paskiaisiin, näyttääkseen Tarantinolle, että hän pystyy näyttelemään roolin. Sinnikkyys palkittiin, sillä hän nappasi Nastassja Kinskille povatun roolin itselleen.

Krugerin hahmo on Kunniattomissa paskiaisissa saksalainen elokuvatähti, joka on myös liittoutuneiden vakooja. Mieleen on jäänyt erityisesti jännittävä ja painostava kohtaus baarissa, joka päättyy vähemmän rauhanomaisesti.

Kruger näyttelee elokuvassa muun muassa Brad Pittin ja Michael Fassbenderin kanssa, ja leffa sai enimmäkseen myönteisiä arvosteluja. Se tienasi maailmanlaajuisesti yli 321 miljoonaa dollaria, eikä elokuvan ilmoitettu budjetti ollut kuin 70 miljoonaa dollaria. Se palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla (Christopher Waltz), ja se oli ehdolla seitsemässä muussa Oscar-kategoriassa.

Diane Kruger voidaan tällä hetkellä nähdä Jessica Chastainin, Penélope Cruzin, Lupita Nyong’on, Fan Bingbingin ja Sebastian Stanin kanssa toimintatrillerissä nimeltään Agentit 355. Quentin Tarantino puolestaan ei ole vieläkään ilmoittanut, mikä on hänen kymmenes ja viimeinen elokuvansa. Alla traileri Krugerin uudesta elokuvasta.

Lue myös: Nyt Paramount Plussassa: Isä-tytär-suhteesta voi koitua hyvää mutta myös pahaa – leffassa mukana kolme Oscar-voittajaa – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut