Quentin Tarantino on löytänyt naistähden vihaiseen lännenelokuvaansa

Quentin Tarantino tekee taas tavaramerkkitemppunsa ja tuo alikäytetyn entisajan tähden elokuvansa merkittävään rooliin. Tällä kertaa ansaitun noston saa Jennifer Jason Leigh, jolla on ollut useita pieniä sivurooleja viime vuosina, mutta ei pitkään aikaan merkittäviä päärooleja.

Näyttelijätär on kiinnitetty Tarantinon The Hateful Eight -elokuvaan, ja saa roolikseen Daisy Domerguen hahmon, jota keväällä pidetyssä lukutilaisuudessa esitti Amber Tamblyn. Roolin on tämän jälkeen huhuttu menevän Jennifer Lawrencelle, mutta ilmeisesti uusi versio tekee hahmosta huomattavasti vanhemman.

Daisy Domergue on elokuvassa vankina postivaunuissa ja päätyy usean muun epäonnisen kanssa lumimyrksyä piiloon pieneen sekatavarakauppaan, jossa asiat menevät enemmän tai vähemmän pieleen.

Elokuvan muissa rooleissa oletetaan nähtävän Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Walton Goggins, Bruce Dern ja Denis Minochet. The Hateful Eightin kuvaukset alkavat ensi vuoden alussa, ja se saa ensi-iltansa luultavasti vuoden 2015 loppupuolella.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut