Quentin Tarantino paljastaa: Kill Billistä uusi versio teattereihin ensi vuonna

Yksi monista Quentin Tarantinon puhumista projekteista on jo vuonna 2011 pienessä näytöksessä esitetty Kill Bill: The Whole Bloody Affair.

Kill Bill Vol. 1 ja Vol 2. -elokuvat yhteen kokoavasta ja jopa 30 minuutin animejakson sisältävästä The Whole Bloody Affairista ei ole kuultu pitkään aikaan mitään, mutta vasta järjestetyillä Comic-Con-messuilla Tarantino kertoi, että se on vihdoin tulossa.

Tarantino kertoi, että alun perin elokuvaan oli kirjoitettu vielä pidempi animejakso, jossa O-Ren tappaa pomonsa ja lähtee vielä kohtaamaan jaksossa nähdyn pitkätukkaisen miekkamiehen. Jakson toteuttanut I.G. Studio kuitenkin sanoi, ettei koko 30 minuuttista jaksoa ollut mahdollista tehdä siinä aikataulussa kuin elokuvan oli tarkoitus valmistua.

O-Renin tarina siis lyhennettiin sen tuttuun muotoon, mutta kun Tarantino alkoi puhua The Whole Bloody Affairistä, päätti I.G. tehdä koko jakson käsikirjoituksen pohjalta ja rahoittaa sen täysin itse.

Nyt Tarantino ja Weinstein Company ovat ohjaajan mukaan keskustelleet julkaisevansa koko elokuvan ensi vuonna, sisältäen pienen teatterikierroksen.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut