Quentin Tarantino paljasti uuden elokuvansa nimen – Brad Pitt mukana

Nimessä on kaikua kaikkien aikojen italowestern-klassikosta.

Kunniattomissa paskiaisissa vääntänyt Brad Pitt on virallisesti kiinnittänyt itsensä Quentin Tarantinon seuraavaan elokuvaa, jonka nimeksi on paljastunut Once Upon A Time In Hollywood.

Elokuvan toiseen päärooliin on jo aiemmin palkattu ohjaajan Django Unchained -rainassakin nähty Leonardo DiCaprio. Tarantino kuvailee elokuvaa ”vuoden 1969 Los Angelesiin, hippi-Hollywoodin kulta-aikaan sijoittuvaksi tarinaksi”.

DiCaprio esittää elokuvassa ruudusta kadonneen lännensarjan tähteä, Rick Daltonia, joka tavoittelee uraa spagettiwesternien puolelta. Pitt nähdään tämän pitkäaikaisena stunt-miehenä, Cliff Boothina. Charles Mansonin hirmutekojen aikaan tapahtuvassa elokuvassa nähdään hahmona myös Sharon Tate, jonka roolin kaavaillaan menevän Margot Robbielle.

”Olen työstänyt tätä käsistä viiden vuoden ajan – sen lisäksi, että olen asunut Los Angelesissa suuren osan elämästäni – mukaan lukien vuoden 1969, kun olin 7-vuotias”, Tarantino kertoo. ”Olen todella innoissani saadessani kertoa tämän tarinan L.A:sta ja Hollywoodista, joita ei enää ole olemassa. Enkä voisi olla onnellisempi saadessani DiCaprion ja Pittin Rickin ja Cliffin rooleihin.”

Once Upon A Time In Hollywood saa ensi-iltansa 9.8.2019.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut