Quentin Tarantinon odotetun The Hateful Eight -elokuvan teaser onkin pelkkää tekstiä

Jotteivät ihmiset unohtaisi täysin Robert Rodriguezin pian ilmestyvää Sin City: A Dame To Kill For -elokuvaa, ilmoitettiin äskettäin, että elokuvaa tulee edeltämään teaseri Quentin Tarantinon The Hateful Eight -elokuvasta.

Koska Tarantino ei ole vielä kuvannut yhtään mitään kyseiseen elokuvaan, heräsikin kysymyksiä siitä, mitä materiaalia teaseriin on laitettu; olisiko jokin aika sitten pidetty lukutilaisuus videoitu ja olisiko pätkä kasattu sitä hyväksi käyttäen? Vai onko Tarantino kasannut jonkinlaisen tunnelmapätkän teaseria varten?

Collider sai käsiinsä teaserin kuvauksen, josta kävi ilmi, että mainos ei koostukaan muusta kuin ruudulle ilmestyvästä tekstistä ja musiikista. Sivuston mukaan teaserissä on kuva lumisista dyyneistä, taustalla soi western-henkinen balladi, jonka jälkeen ruutuun alkaa ilmestyä odotusta herättäviä tekstejä lumimyrskyn saartamista muukalaisista, joilla on kuolettava yhteys toisiinsa.

Ehkä isoin asia, jonka promopätkä kertoo, on elokuvan kuvausformaatti: Tarantino kuvaa elokuvan 70mm filmille, mikä ilahduttanee selluloidin ystäviä ympäri maailman.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut