Rakastettu Iso kiltti jätti ei ole entisensä Steven Spielbergin käsittelyssä

Steven Spielbergin kaksi seuraavaa elokuvaa ovat vielä nimeämätön, Tom Hanksin tähdittämä kylmän sodan trilleri sekä Roald Dahlin lastenkirjaan perustuva The BFG, eli Iso kiltti jätti. Jälkimmäisestä on nyt tullut hieman lisää tietoa Film Divider -sivuston kautta.

Kuten odotettua, ei lastenkirja käänny elokuvaksi sellaisenaan, vaan saa lisää sisältöä ja draamaa pureskeltavaksi. Tarinan alkuasetelma pysyy samana kuin kirjassa, ja kertoo Sophie-nimisestä pikkutytöstä, joka ystävystyy Ison kiltin jätin kanssa. Yhdessä he yrittävät selvittää ongelmat muiden, lapsia syövien jättien kanssa.

Spielbergin versiossa, ainakin vielä tässä vaiheessa, Sophie ei kuitenkaan asu köyhässä orpokodissa, vaan hienossa sisäoppilaitoksessa. Uusia hahmojakin tulee mukaan; Sophielle annetaan elokuvassa paras ystävä, joka oletettavasti on ihminen, ja mukana on myös kaksi tiedemiestä, jotka epäilevät jättien olemassaoloa.

Muutokset eivät siis ole ainakaan vielä kovin isoja, mutta oletettavasti elokuva ottaa oman suuntansa pois kirjan tarinasta, jotta siihen saadaan lisää jännitystä ja popcorn-viihdettä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut