Rakastettu saippuasarjan tähti kuoli kuvaustauolla hyytävien sattumien säestämänä – löytyi 18 metrin syvyydestä joen pohjasta

Paikka oli erittäin vaarallinen.

17.9.2016 09:25

Brasiliassa suositunVelho Chico -saippuasarjan näyttelijä Domingos Montagner on kuollut. Hän oli 54-vuotias. Tähti menehtyi onnettomuudessa sarjan kuvaustauolla.

Montagner lähti tauolla uimaan Sao Francisco -nimiseen jokeen toisen näyttelijän, Camila Pitangan kanssa. Pitanga huomasi joessa olevan vaarallisen voimakkaan virtauksen ja rantautui pikaisesti. Sen jälkeen hän yritti auttaa Montagnerin rannalle joesta, mutta ote lopulta lipsahti, jolloin virta vei näyttelijän mukanaan.

Onnettomuuteen liittyy ikäviä sattumia, sillä silminnäkijät luulivat tilanteen liittyvän kuvauksiin, eivätkä he sen vuoksi auttaneet tv-tähteä. Montagne oli myös joutunut aiemmin sarjassa joessa fiktionaaliseen vaaratilanteeseen. Sarjassa hänet kuitenkin pelasti joen läheisyydessä asuva heimo.

Tähti löydettiin lopulta 320 metrin päästä, 18 metrin syvyydestä jumiutuneena kivien väliin. Näyttelijät eivät tienneet paikan olevan erittäin vaarallinen.

Lähde: Independent, Daily Mail

Lisää luettavaa