Rami Malek keksi ovelan tien Hollywood-tähteyteen – vaati ensin vuosia pitsakuskina

Näinkin voi saada mahdollisuuden.

Rami Malek alkaa olla tuttu nimi ihmisille. Hänen viimeisin iso ja kiitelty roolinsa oli Bohemian Rhapsody -elokuvassa. Hän esittää siinä laulaja Freddie Mercurya.

Hänkin kuitenkin aloitti pienestä. Hän toimitti vuosia pitsoja, ennen kuin sai lopulta hienon mahdollisuuden näyttää kykynsä. Pitsakuskinakin hän yritti jatkuvasti tulla huomatuksi – ja varsin erikoisella tavalla.

Malek laittoi pitsalaatikoiden sisään itsestään kuvan sekä ansioluettelon. Hän toivoi, että joku viihdebisneksessä mukana oleva huomaisi hänet jonain päivänä ja ottaisi yhteyttä. Nykyisen tähden hämmästykseksi näin myös kävi, sillä hän sai yllättävän puhelun.

– Sanoin: ”Puhelimessa.” Hän sanoi: ”Onko tämä Rami Malek?” Vastasin: ”Kyllä vain.”

– Hän tuumi: ”Kulta, onko sinulla agenttia?” Sanoin: ”Ei minulla ole. Se on työn alla”, Malek jatkoi tarinaansa.

Malek kertoi soittaneen naisen – joka työskenteli Gilmore Girls -sarjassa – olleen hyväntuulinen ja nauraneen koko puhelun ajan. Lopulta Malek lähti käymään hänen luonaan Warner Brosilla. Sinne hänellä oli vain kymmenen minuutin matka.

Hän sai samana iltana pestin Gilmore Girlsistä, jossa hänellä oli kolme repliikkiä. Myöhemmin tähti on nähty muun muassa The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit -sotasarjassa sekä Mr.Robot -hakkerisarjassa.

Freddie Mercuryn roolista hän on voittanut jo Golden Globe ja Screen Actors Guild -palkinnot. Hän on ehdolla myös Oscar-palkinnon saajaksi.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät jutut